Inhoud en uiterlijk

Mijn werk bestaat uit verschillende gebieden, Ik houd me zowel met ontwerpen van interieur en meubels bezig alsmede met het maken van beelden en het doen van klussen in en rondom het huis. Mijn achtergrond ligt in de beeldende kunst. Het kijken naar de wereld en zijn vormen en gebruiken is een grote inspiratie bron voor mij, ik vind het interessant om verschillende culturele vormen van ambacht met elkaar te combineren en zo tot een eigen handschrift te komen.  Ik wil eigenlijk altijd mooie dingen maken maar ben niet kieskeurig of dat nu een schuurtje is of een levensgroot sculptuur.

Door mijn veelzijdigheid in techniek en mijn grote kennis van materialen kan ik op bijna elke vraag van een klant antwoord geven of een oplossing bedenken. En ben ik in staat om meestal alle werkzaamheden zelf uit te voeren wat natuurlijk voordelig voor een klant is. Ook vind ik het leuk om met gebruikte materialen te werken, enerzijds omdat het materiaal vaak een ziel heeft maar ook omdat ik zo een duurzame bijdrage aan onze leefomgeving lever. 

Signaal in de wereld

Het vormen van deze unieke beeldenwereld is een eeuwige zoektocht naar balans; een balans tussen concept en vorm, inhoud en esthetiek,  het tijdelijke en het eeuwige, brute kracht en poezie. Deze zoektocht naar een balans komt ook terug in mijn materiaalkeuze. Ik combineer kunststoffen en chemische processen met organische materialen zoals hout en textiel.

Wanneer ik een werk heb voltooid heb ik het gevoel weer een signaal in de wereld te zetten; een hint naar een betere toekomst, een ijkpunt, van waaruit ik verder reis op mijn zoektocht naar balans en samenhang.

Bekijk mijn werk